ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα σήμερα στην Ελευσίνα με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Καρκίνος: Μπορούν να προληφθούν»

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση «Σακχαρώδης Διαβήτης, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Καρκίνος: Μπορούν να προληφθούν», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2014, στο Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας, Δήμος Ελευσίνας, οδός Εθνικής Αντιστάσεως & Ελευθερίου Βενιζέλου, Ελευσίνα, από τις 11:00 έως 13:00.

diavitisΗ εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Παρεμβάσεων πρόληψης-προαγωγής υγείας σε υφιστάμενα δίκτυα στην Περιφέρεια Αττικής» του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (Ι.Κ.Π.Ι.) με τη συνεργασία του Δήμου Ελευσίνας. Ομιλίες: • «Ενημέρωση και προσυμπτωματικός έλεγχος για τον σακχαρώδη διαβήτη, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τον καρκίνο του παχέος εντέρου, του μαστού και του τραχήλου της μήτρας», Ιωάννα Νικολούτσου, ιατρός, MD, Ph.D. • «Παράγοντες κινδύνου και πρωτογενής πρόληψη σακχαρώδους διαβήτη, καρδιαγγειακών νοσημάτων, καρκίνου του παχέος εντέρου, του μαστού και του τραχήλου της μήτρας», Κατερίνα Γιαννοπούλου, M.Sc., ψυχολόγος Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το ΙΚΠΙ, τηλ.: 210 7222727, e-mail: info@ispm.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ