ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ημερίδα: «Συνεργασία για την Εργασία» στον Ασπρόπυργο

“Ελάτε να σβήσουμε την ανεργία από το χάρτη του Θριάσιου Πεδίου! Όλοι έχουν μια θέση εδώ!”

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου και τα Στελέχη του «Γραφείου Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης» του Δήμου προσκαλούν τους Δημότες, στην πρώτη, από μια σειρά δράσεων, με θέμα: “Ελάτε να σβήσουμε την ανεργία από το χάρτη του Θριάσιου Πεδίου! Όλοι έχουν μια θέση εδώ!”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 στις 10:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου. 


ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ


Στόχος των δράσεων είναι η διασύνδεση των αναγκών των τοπικών εταιρειών με τις δεξιότητες και τα προσόντα των εργαζομένων αλλά και των ανέργων της περιοχής.

Στην Ημερίδα συμμετέχουν, Εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας, του Ο.Α.Ε.Δ., των Επιμελητηρίων, Εκπρόσωποι Εργοδοτών και Εργαζομένων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Εκπρόσωποι Εταιριών του Θριάσιου Πεδίου.

Μετά το πέρας των ομιλιών, θα υπάρξει η δυνατότητα ερωτήσεων από το κοινό προς τους εκπροσώπους των φορέων και των επιχειρήσεων, με στόχο την καλύτερη γνωριμία των εκπροσώπων επιχειρήσεων με τους εργαζόμενους αλλά και τους ανέργους, καθώς και την επίλυση όλων των αποριών από τους εκπροσώπους των φορέων, οι οποίοι εξειδικεύονται και προωθούν εργασιακά θέματα.

 

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ