ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο Μάνδρας και η ανάπλαση της Οδού B. Κοροπούλη σήμερα στο ΔΣ Μάνδρας

Σήμερα και ώρα 20:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό  Συμβούλιο Μάνδρας – Ειδυλλίας  για συζήτηση και λήψη απόφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 1. Έγκριση εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση Οδού B. Κοροπούλη» και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης
 2. Έγκριση απολογισμού του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Μάνδρας-Ειδυλλίας» οικονομικού έτους 2013.
 3. Έγκριση απολογισμού του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Μάνδρας-Ειδυλλίας» οικονομικού έτους 2014.
 4. Καθορισμός τρόπου συνέχισης του διαγωνισμού «Προμήθεια καυσίμων (κίνησης- θέρμανσης) και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και του ΝΠΔΔ ΔΟΚΑΠ έτους 2016
 5. Συγκρότηση της Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής για το έργο με τίτλο: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο Δήμο Μάνδρας»
 6. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (2ου ΑΠΕ) Εργασιών για το έργο: «Διάνοιξη –Διαμόρφωση και Τοποθέτηση Κρασπεδόρειθρων στην εντός σχεδίου περιοχή Αγ. Αικατερίνη»
 7. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Έργων
 8. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας
 9. Λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων αποδοχών
 10. Έγκριση εγχειριδίου Διαδικασιών Διοικητικής Ικανότητας και υποδειγμάτων εκτίμησης της Επιχειρησιακής Ικανότητας Δικαιούχων ΕΣΠΑ 2014-2020
 11. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου ως μέλους της επιτροπής περί βοσκήσιμων γαιών
 12. Έγκριση εσόδων-εξόδων Γ΄ τριμήνου για τον έλεγχο του προϋπολογισμού Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας οικονομικού έτους 2016
 13. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 163/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον εκπρόσωπο του Δήμου στην Επιτροπή Παρακολούθησης
 14. Τροποποίηση της με αριθμ. 135/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου
 15. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου της Επιτροπής παραλαβής του έργου «Ύδρευση οικισμών Αγ. Νεκταρίου, Αγ. Παρασκευής & Κρύο Πηγάδια από Κεντρικό αγωγό Πόρτο Γερμενό»
 16. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης των έργων ασφαλτόστρωσης
 17. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης προμηθειών
 18. Αποδοχή παραχώρησης του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Βιλίων στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
 19. Περί της άδειας χρήσης και λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων και της παράτασης του ωραρίου λειτουργίας αυτών για καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος για τις Δημοτικές Κοινότητες Μάνδρας Ερυθρών και την Τοπική Κοινότητα Οινόης
 20. Έγκριση διέλευσης από το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας των αγωνιστικών αυτοκινήτων που θα συμμετέχουν στο 37ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ.
 21. Έγκριση αποχαρακτηρισμού τμήματος της εθνικής οδού στη Δημοτική Κοινότητα Ερυθρών.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ