ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Η απλη αναλογική «επί τάπητος» στο αυρίανο ΔΣ Ασπροπύργου

Συζητείται στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Ασπροπύργου το νομοσχέδιο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1» ανάμεσα στα άλλα θέματα.

Όπως έχει συμβεί ήδη σε αρκετούς δήμους η συζήτηση γίνεται επι του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ, οπου θυμίζουμε πως το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ «επιστράφηκε ως απαράδεκτο γιατι δεν αποτελεί μεταρρύθμιση αλλα οδηγεί στην απορρύθμιση της αυτοδιοίκησης».


Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης:

Συνεδριάζει την Τετάρτη 9 Μαΐου, και ώρα 20:00 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Ασπρούργου , για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 • Θέμα 1ο :Έγκριση 3ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Ασπροπύργου, οικονομικού έτους 2018, και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
 • Θέμα 2ο :Συζήτηση επί του Νομοσχεδίου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», που αφορά τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και λήψη απόφασης επί του σχετικού Ψηφίσματος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.). Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου.
 • Θέμα 3ο :Συμμετοχή του Δήμου Ασπροπύργου στη 2η Συνάντηση Εργασίας των Αδελφοποιημένων Δήμων Ασπροπύργου και Πλοϊέστι, και το Επιχειρηματικό Φόρουμ, με συνδιοργάνωση της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βουκουρέστι και του Επιμελητηρίου της Περιφέρειας Πράχοβα, της Ρουμανίας. Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου.
 • Θέμα 4ο : Καθορισμός αμοιβής της δικηγορικής εταιρείας “ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ“ και έγκριση Σχεδίου Σύμβασης, σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 401/ΟΙΚ.ΥΠ./3-5-2018 εισήγηση του Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
 • Θέμα 5ο : Διαγραφή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας & Φωτισμού, Μη ηλεκτροδοτούμενων χώρων, για τον κο Παύλο Παντελιά, του Πέτρου, και επαναβεβαίωση της διαφοράς. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Πάνος.
 • Θέμα 6ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση υλοποίησης, με ίδια μέσα, του Υποέργου με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ασπροπύργου», με κωδικό ΟΠΣ 5002594, στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 4150/14-12-2016 Απόφαση Ένταξης. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τ.Υ., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.
 • Θέμα 7ο : Έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της δομής του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ασπροπύργου. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τ.Υ., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.
 • Θέμα 8ο :Λήψη απόφασης για τη σύσταση, στελέχωση και λειτουργία του Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της πράξης με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ασπροπύργου». Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τ.Υ., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.
 • Θέμα 9ο : Απαλλοτρίωση ιδιοκτησιών για τη διαπλάτυνση των οδών: 1) Φυλής και 2)Γκορυτσάς, σε εκτός σχεδίου τμήματά τους. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τ.Υ., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.
 • Θέμα 10ο : Παραχώρηση του υπ` αριθμ. Ζ-0582 οικογενειακού τάφου στην ΤΕΠΕΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, του Ευσταθίου και της Μαρίας. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικη τικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
 • Θέμα 11ο : Παραχώρηση του υπ` αριθμ. Δ-0474-1 οικογενειακού τάφου στον ΘΑΜΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, του Κωνσταντίνου και της Ελένης. Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος.
 • Θέμα 12ο : Έγκριση αιτημάτων χορήγησης Οικονομικών Ενισχύσεων – Επιχορηγήσεων. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας.
 • Θέμα 13ο : ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ