ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η εγκατάλειψη στο Αγροκήπιο Ασπροπύργου βρήκε τον “μάστορά της”

 Θλιβερή ήταν η εικόνα του Αγροκήπιου στον Ασπρόπυργο μέχρι σήμερα το πρωΐ, όταν με παρέμβαση των εθελοντών της ομάδας “ΘΡΙΑ’’, καθαρίστηκε ο χώρος για να υποδεχθεί τους επόμενους ‘’βανδαλιστές’’. Βλέπετε, ο χώρος, ο οποίος ανήκει στο δήμο Ασπροπύργου, είναι εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένος, παρότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Γυμνάσιο και Λύκειο Ασπροπύργου. Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί εκείνοι  που έπρεπε να παρέμβουν, δεν ανέλαβαν κάποια πρωτοβουλία ώστε να σταματήσει αυτό το αίσχος;

Πολλά  συγχαρητήρια αξίζουν στον κ. Βασίλη Δέδε, που οργάνωσε την όλη προσπάθεια, στα παιδιά που συνεισέφεραν και ιδιαίτερα στην κ. Ασημίνα  Φούφα, που ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Να σημειώσουμε ότι στη χθεσινή πρωτοβουλία καθαρισμού, παρών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου, Στέλιος Αλμπάντης, ενώ συμμετείχαν μέλη από τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ασπροπύργου, Γιάννη Ηλία. Τελειώνοντας θα θέλαμε να προτείνουμε στους διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου, που είναι ακριβώς δίπλα από το Αγροκήπιο να αναλάβουν πρωτοβουλία ώστε να αξιοποιηθεί άμεσα αυτός ο χώρος.

Υπογραμμίζουμε δε ότι πρόσφατα ο δήμος Ασπροπύργου προκήρυξε διαγωνισμό για την αξιοποίηση του κτηρίου που βρίσκεται στο κέντρο του Αγροκήπιου, κάτι που είχε γίνει και στο παρελθόν αλλά δεν τελεσφόρησε. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά η προσπάθεια αυτή να έχει αίσιο τέλος.

agrokipio katharismos 2 agrokipio katharismos 3 agrokipio katharismos 1

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ