ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Η Ελένη Παπακωνσταντίνου-Ρουµελιώτη θα διεκδικήσει τον δήµο Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών

Δήλωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας εξέδωσε Ελένη Παπακωνσταντίνου Ρουμελιώτη:

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Η ανάληψη πρωτοβουλίας για να συνεισφέρεις στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών σου, αποτελεί μία σοβαρή και δημιουργική πράξη ευθύνης για τον τόπο σου και την κοινωνία του.
Έχοντας συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και πλήρη γνώση της πραγματικότητας που μας περιβάλλει, έλαβα την απόφαση να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος Μάνδρας- Ειδυλλίας -Ερυθρών.
Η απόφασή μου αυτή, δεν αποτελεί παρά πρωτοβουλία να συμβάλλω, από την ανώτερη αιρετή θέση, αρχικά, στην αποκατάσταση της λειτουργίας ενός Δήμου, που δυστυχώς έχει καταρρεύσει, όχι μόνο από τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών που αντιμετωπίσαμε, αλλά και από το βάρος της κακοδιοίκησης, του συγκεντρωτισμού, της αδιαφάνειας και της αναποτελεσματικότητας, που χαρακτηρίζουν τα « έργα και τις ημέρες» της σημερινής δημοτικής αρχής.
Πρόκειται παραπέρα για πρωτοβουλία συμβολής στην ανάπτυξη ενός Δήμου, αποτελούμενου από 4 τοπικές κοινότητες και 23 οικισμούς, με βάση τις αρχές της παραγωγικής ανασυγκρότησης, της ενδοδημοτικής αποκέντρωσης, της ισόρροπης ανάπτυξης και του σεβασμού προς το φυσικό περιβάλλον και στο ιστορικό τοπίο. Μίας ανάπτυξης, της οποίας, τόσο το περιεχόμενο όσο και τη μορφή, θα καθορίζουν πρωταρχικά οι ίδιοι οι δημότες, με τις αποφάσεις που θα λαμβάνουν στα θεσμοθετημένα όργανα συμμετοχής τους.
Πρόκειται για πρωτοβουλία συμβολής στο κοινό μας αγώνα για την αναδημιουργία ενός Δήμου, που θα ανήκει σε όλους τους δημότες και θα λειτουργεί για όλους τους δημότες, με βάση την ισοπολιτεία, τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τον κοινωνικό έλεγχο.
Ξεκινώντας από σήμερα, σας καλώ όχι μόνο να αποδεχθείτε την πρωτοβουλία μου αυτή, αλλά και με την συμμετοχή σας να την ενισχύσετε, προκειμένου να ακολουθήσουμε μία διαφορετική πορεία για τον τόπο μας, που θα ικανοποιεί, για το σήμερα, τις κοινές μας ανάγκες και θα διασφαλίζει, για το αύριο, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Ελένη Παπακωνσταντίνου Ρουμελιώτη

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ