ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελευσίνα 2021 προσκαλεί νέους να συμμετέχουν στο 100 First Times | International Youth Summer Camp

Η Ελευσίνα 2021 προσκαλεί νέους Ελευσίνιους (από 18 μέχρι και 27 ετών) να συμμετέχουν στο Διεθνές Youth Summer Camp με τίτλο “100 First Times” που διοργανώνεται από την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Kaunas 2022 από τις 7 μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2018 στην πόλη Κάουνας της Λιθουανίας.

Η ΠΠτΕ Kaunas 2022 καλύπτει τα έξοδα διαμονής και φαγητού ενώ η Ελευσίνα 2021 καλύπτει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων για δύο κατοίκους του Δήμου Ελευσίνας – Μαγούλας. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

100 FIRST TIMES | INTERNATIONAL YOUTH SUMMER CAMP:
ΠΟΥ: Κάουνας, Λιθουανία ΠΟΤΕ: 7 – 15 Ιουλίου 2018

 

Κατά τη διάρκεια του Youth Summer Camp “100 First Times” θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε εργαστήρια, συναντήσεις, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εξερευνήσεις στην ύπαιθρο, debates και γιορτές. Σε μια συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, η βασική ιδέα του Kaunas 2022 είναι να αναπτύξει μαζί με τους συμμετέχοντες βιώσιμες πρακτικές σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες της πόλης και των προαστίων της. Κάθε μέρα, μαζί με την ομάδα του Kaunas 2022, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά διαφορετικές τοποθεσίες και ιστορίες της πόλης Κάουνας που είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2022.

Τι είναι το Youth Summer Camp “100 First Times”;

Υπάρχει πάντα πρώτη φορά για όλα. Τι μπορεί να συμβεί με τη δική σου και άλλες 99 πρώτες φορές στα μέσα του καλοκαιριού; Το Youth Summer Camp σου δίνει 100 πιθανότητες να αισθανθείς ελεύθερος, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου, να κάνεις ένα βήμα μπροστά, να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, να αντιμετωπίσεις την κριτική, τους περιορισμούς των προκλήσεων ή ακόμα και να αμφισβητήσεις τους κανόνες που έχουν τεθεί από άλλους.

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε πολλές διαφορετικές πρώτες στιγμές στην πόλη Κάουνας αυτό το καλοκαίρι;
To Youth Summer Camp πρόκειται για μια διεθνή κατασκήνωση, μια συν-δημιουργική πλατφόρμα για τις νεότερες γενιές που πραγματοποιείται το 2018, τη χρονιά εορτασμού των 100 χρόνων από την ανακήρυξη της Λιθουανίας ως ανεξάρτητο κράτος.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει στο Youth Summer Camp;

Θα φιλοξενηθούν 100 κάτοικοι απο την πόλη Κάουνας, την Λιθουανία και άλλοι πολίτες του κόσμου, που είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν 100 πρώτες φορές με διαδραστικούς τρόπους στην πόλη Κάουνας. Αναζητούνται νέοι άνθρωποι που είναι δραστήριοι και επιδιώκουν να συνδεθούν με νέες καινοτόμες ιδέες αλλά και να συνεργαστούν με άλλους για την επίτευξη κοινών στόχων: ανεβάζοντας τη διάθεση, τον ενθουσιασμό, την επιθυμία για ανακάλυψη και προωθώντας το σεβασμό προς τους άλλους, την αμοιβαία κατανόηση και τη δημιουργικότητα.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε;
Τι: Youth Summer Camp που διοργανώνεται από το Kaunas 2022
Πού: Kaunas και στα προάστια της πόλης Kaunas, Λιθουανία
Πότε: 7 Ιουλίου – 15 Ιουλίου 2018
Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: μέχρι και τη Δευτέρα 2 Απριλίου, 2018 – 20:00 (EET)
Ηλικία: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μεταξύ 18 και 27 ετών κατά τη διάρκεια του Youth Summer Camp.
Υποχρέωση: Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και η παρακολούθηση καθ’ όλη την διάρκεια του οκταήμερου προγράμματος (7-15 Ιουλίου 2018).
Γλώσσα: Η αγγλική γλώσσα θα είναι η επίσημη γλώσσα που θα χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα αλλά για να δηλώσετε συμμετοχή κλικάρετε εδώ.

Πηγή
ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ