ΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Ελευσίνα21 δημοσιοποιεί το φάκελό της

Η Ελευσίνα21 δίνει στη δημοσιότητα το φάκελο υποψηφιότητάς της για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021. Με τίτλο «Μετάβαση στην EUphoria», η πρόταση εστιάζει στην ποιοτική αναβάθμιση που μπορούν να παράγουν οι τέχνες και ο πολιτισμός εφόσον τεθούν στο επίκεντρο κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας.
Βασικός στόχος είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Ελευσίνας21 να αποτελέσει το έδαφος μιας μακράς δημιουργικής διαδικασίας, που ενώνει καλλιτέχνες, θεωρητικούς και πολίτες από όλη την Ευρώπη. Για το λόγο αυτό, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν ειδικές συναντήσεις εργαστηριακού χαρακτήρα για τη διαμόρφωσή του. Έτσι, θα δοθεί η ευκαιρία σε καλλιτέχνες και απλούς πολίτες να γνωρίσουν σε βάθος τη φιλοσοφία του προγράμματος, τα ειδικά χαρακτηριστικά του και τις επιδιώξεις του, καθώς και τα επιμέρους στοιχεία του χαρακτήρα της Ελευσίνας, ώστε να καταθέσουν στοχευμένες προτάσεις για συγκεκριμένα έργα και δράσεις.

Θέλουμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο το όραμά μας. Προσκαλούμε καλλιτέχνες και απλούς ανθρώπους από την Ελευσίνα, την Ελλάδα και την Ευρώπη να συν-διαμορφώσουμε το καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα.  Κάθε μας ιδέα, ένας ξεχωριστός σπόρος για την EUphoria!

Μπορείτε να διαβάσετε τον φάκελο εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ