ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ορχήστρα Academica ταξιδεύει στην Ελευσίνα

Η καταξιωμένη Ορχήστρα Academica Αθηνών, φιλοξενούμενη ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών, ταξιδεύει το κλασσικό ρεπερτόριο και την σύγχρονη ελληνική δημιουργία, από το κέντρο της πόλης σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής. ‘Ενα τριετές καλλιτεχνικό πρόγραμμα (2018-2020) που φιλοδοξεί να διαμορφώσει ένα δίκτυο πολιτιστικής επικοινωνίας και να αναδείξει τη δημόσια αξία του πολιτισμού. 

Στην Ελευσίνα στις 2 Μαρτίου

Η ορχήστρα θα βρίσκεται την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 στην Ελευσίνα, στο ΕΕΕΕΚ, σε μια συναυλία που περιλαμβάνει, στο πρώτο μέρος, έργα που είναι εμπνευσμένα από το ελληνικό δημοτικό τραγούδι ενώ στο δεύτερο μέρος ένα κλασσικό ρομαντικό έργο του Τσαϊκόφσκι.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Αττικής 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και υλοποιείται από τον Μουσικό και Δραματικό Σύλλογο «Ωδείον Αθηνών – 1871».

Mέσα στο 2018 η Ορχήστρα Academica θα δώσει 20 συναυλίες σε διάφορους χώρους της Αττικής.

  • H είσοδος είναι ελεύθερη.

Χάρτης ΕΕΕΕΚ

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ