ΤΟΠΙΚΑΜΕΓΑΡΑ

Η πρόταση της εταιρείας PVK για τη μαρίνα στη Νέα Πέραμο

Σε μια πρώτη επαφή με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήρθε η εταιρεία PVK Holdings που προτείνει την κατασκευή πλωτής μαρίνας στη Νέα Πέραμο, έπειτα από σχετική πρόσκληση που απηύθυνε προς τον τοπικό τύπο.

Στην παρουσίαση αναφέρθηκαν συνοπτικά από τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, Αντώνη Πετράκη, ο αρχικός σχεδιασμός της μαρίνας, το χρονικό πλάνο καθώς και το εκτιμώμενο κόστος.

Κύριος στόχος όπως ανέφερε είναι το έργο αυτό να μην είναι ζημιογόνο για την περιοχή αλλά να επιδρά συμπληρωματικά κι όχι ανταγωνιστικά στις υπάρχουσες δραστηριότητες της πόλης. Το βασικό σημείο για να επιτευχθεί αυτό είναι ότι δε θα μπαζωθεί κομμάτι της θάλασσας μετατρέποντας τους παραθαλάσσιους σε στεριανούς, αλλά θα κατασκευαστεί μια πλωτή επέκταση προς τα μέσα, δυναμικότητας περίπου 400 σκαφών.

Η πρόταση της εταιρείας PVK για τη μαρίνα στη Νέα Πέραμο

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκη η κατασκευή θα γίνει σε συνεργασία με την Αμερικανική εταιρεία Structure Marine, η οποία μετράει στο προφίλ της 1500 αντίστοιχα έργα ενώ έχουν γίνει συζητήσεις με τοπικές κατασκευαστικές εταιρείες για διαμερισμό της ανάθεσης του έργου.

Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρθηκε έχει γίνει η πρόταση στον ΟΛΕ και αναμένεται έγκριση από το ΤΑΙΠΕΔ.

 

 

Πηγή
megara TV

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ