ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Η υποψηφιότητα Αργύρη Οικονόμου αλλάζει τις ισορροπίες στον Δήμο Ελευσίνας

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Ελευσίνας, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμά μας – ανακοίνωσε ο κος Αργύρης Οικονόμου

Η υποψηφιότητά του αλλάζει τον προεκλογικά δεδομένα στο δήμο Ελευσίνας καθώς η επιρροή που έχει ο κύριος Οικονόμου στους πολίτες της Ελευσίνας είναι πολύ μεγάλη

Το αξιοσημείωτο είναι πως η ευρεία απήχηση της υποψηφιότητάς του, δεν έχει σχέση αποκλειστικά με το πολιτικό χώρο που ανήκει ο ίδιος αλλά με όλο το πολιτικό φάσμα. Ήδη οι επαφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα με πολίτες του Δήμου Ελευσίνας για να στηρίξουν την υποψηφιότητα αυτή είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Το ερώτημα είναι αν η υποψηφιότητα αυτή και η ακτινοβολία του υποψηφίου καταφέρει να δημιουργήσει προβλήματα στον νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Γεώργιο Τσουκαλά

Το βιογραφικό του υποψηφίου

Ο Αργύρης Οικονόμου γεννήθηκε στην Ελευσίνα το 1962.

Το 1980 εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων Θεσσαλονίκης στο Δικαστικό Τμήμα, όπου φοίτησε για τέσσερα χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 1984, ως Δικαστικός Λειτουργός, υπηρέτησε στα Στρατιωτικά Δικαστήρια ως Δικαστής & Εισαγγελέας και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως Νομικός Σύμβουλος.

Το 2016-17 και 2017-18 διετέλεσε για δύο συνεχείς θητείες Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και την πόλη της Ελευσίνας τον οδήγησαν από το έτος 1990 να ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό από διάφορες θέσεις.

Διετέλεσε διοικητικός παράγοντας του «Πανελευσινιακός Α.Ο.», μέλος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ιδίου σωματείου, του «ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» και του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας.

Από το 2000 δραστηριοποιείται στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και Δυτικής Αττικής, ως Γραμματέας.

Είναι μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας.

Τον Οκτώβριο 2018 υπέβαλε παραίτηση προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στη Τοπική Αυτοδικοίκηση.


Ευάγγελος Λιάκος

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ