ΣΠΟΡΜΠΑΣΚΕΤΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δημοφιλές

Θεσμός το τουρνουά μπάσκετ αγοριών «Γεώργιος Θ. Τσόκας»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο, 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Αγοριών «Γεώργιος Θ. Τσόκας 2018», που συνδιοργάνωσαν ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας και ο Α.Ο. ΘΡΙΑ Ασπροπύργου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Γεώργιος Θ. Τσόκας.

Στον ημιτελικό συναγωνίστηκαν ο Α.Ο. ΘΡΙΑ Ασπροπύργου με την Ο.Κ.Ε. με σκορ 72-16 ενώ στον τελικό, την πρώτη θέση έλαβε η Ένωση Αμφιάλης με 51 πόντους έναντι του Πανελευσινιακού που πέτυχε 35 πόντους.
Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και απένειμαν βραβεία και επαίνους στους αθλητές, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς , ο Αντιδήμαρχος, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Attica tv, κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Α.Ο.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θεμιστοκλής Τσίγκος, και η κ. Μαρία Γκούμα μέλος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Ο. ΘΡΙΑ Ασπροπύργου με επικεφαλή τον Πρόεδρο, κ. Βασίλειο Δέδε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και η οικογένεια του εκλιπόντος, πρώην Προέδρου του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Γεώργιου Τσόκα, στην οποία απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές του Τουρνουά.
Μετά τη λήξη του Τουρνουά πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση σε πέντε αθλητές, οι οποίοι ξεχώρισαν για τις ικανότητές τους και τους δόθηκε ως δώρο από τον Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. μια μπάλα του Μπάσκετ. Συγκεκριμένα, στον Μπαξεβανίδη Νεκτάριο (Ένωση Αμφιάλης) δόθηκε ο τίτλος Κορυφαίος Center, στον Μιχαλάκο Ιωάννη (Ένωσης Αμφιάλης), Κορυφαίος Power Forward, στον Χανιωτάκη Άγγελο (Πανελευσινιακός), Κορυφαίος Small Forward, στον Σούτα Παναγιώτη (Α.Ο. ΘΡΙΑ Ασπροπύργου), Κορυφαίος Shooting Guard και στον Στυλιανοπουλο Κωνσταντίνο (Α.Ο. ΘΡΙΑ Ασπροπύργου), Κορυφαίος Playmaker.

Οι διοργανωτές του Τουρνουά ευχαριστούν θερμά για την παρουσία και τη συμμετοχή τους, τον κ. Ιωάννη Φιλίππου, Πρόεδρο του Πανελευσινιακού Α.Ο.Κ., τον κ. Δημήτρη Μίχα, πρώην Βαλκανιονίκη και Πρωταθλητή Ελλάδος στο τριπλούν άλμα καθώς και τους εκπροσώπους των ομάδων, τους κ.κ. Δημήτρη Χαγιά από τον Πανελευσινιακό, Παναγιώτη Πανταζή από την Ο.Κ.Ε. και τον Γεώργιο Κατσανό από την Ένωση Αμφιάλης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ