ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Λιβάνιος: Ο ελευσίνιος νέος «παίκτης» στο Μαξίμου

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου σε ένα νέο πρόσωπο με αυστηρά τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά και καταγωγή απο την Ελευσίνα αποφάσισε να ανοίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον πρόσφατο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

Η επιλογή του Θοδωρή Λιβάνιου σε θέση υφυπουργού εντός του πρωθυπουργικού γραφείου  αναμένεται να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην ομάδα που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον κ. Μητσοτάκη.

Ενώ το σπουδαίο βιογραφικό του και κυρίως η κατάρτιση του σε σχέση με τις εκλογικές διαδικασίες και τις νέες τεχνολογίες έρχονται να συνδέσουν την παρουσία του με την εκλογική ετοιμότητα που επιδιώκει η Κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή και το ενδεχόμενο να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές εφόσον το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας.

Ο Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, θα διαδραματίσει πλέον έναν διαφορετικό ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες σε σχέση με την προηγούμενη κυβερνητική του θέση, ενώ οι εξειδικευμένες γνώσεις του θα αποτελέσουν ένα asset για την εύρυθμη λειτουργία του πρωθυπουργικού γραφείου και την επίτευξη των στόχων για τη νέα χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ