ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Κέντρο Κοινότητας αποκτά ο Δήμος Ασπροπύργου

Καθίσταται υπερπλήρης σε υπηρεσίες, δομές και δράσεις Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υπηρεσιών

Μετά τη Δομή Κοινωνικού Συσσιτίου, και Κοινωνικού Φαρμακείου, που εγκρίθηκε πρόσφατα, ο Δήμος Ασπροπύργου αποκτά και το απαραίτητο «Κέντρο Κοινότητας». Δηλαδή, καλύπτει με τη συγκεκριμένη δομή, το επιτελικό σκέλος των δομών παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, με το Κέντρο Κοινότητας διασφαλίζεται η υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των Πολιτών του Ασπρόπυργου, σε όλα τα Προγράμματα και τις υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Ασπροπύργου, ανεξαρτήτως του φορέα υλοποίησης (ΟΑΕΕ, ΕΣΥ, ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο σπίτι κ.λπ.).

Το «Κέντρο Κοινότητας», που θα εποπτεύεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποδοχής – ενημέρωσης και υποστήριξης των Πολιτών, θα συντονίζει τη συνεργασία υπηρεσιών και δομών, ώστε να διασφαλίζεται η στήριξη όλων των ωφελούμενων Δημοτών.

Το συνολικό κόστος της Πράξης είναι τάξεως 112.320,00 ευρώ και είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ