ΤΟΠΙΚΑ

Κέντρο Υγείας, με 8 ιατρικές ειδικότητες στο Ζεφύρι

DSC04034Μια σημαντική δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας λειτουργεί από τη περασμένη εβδομάδα στο σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο που στεγάζει το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Φυλής, το Ζεφύρι απέκτησε Κέντρο Υγείας με γιατρούς του ΠΕΔΥ, στις ειδικότητες παθολόγου, γενικού γιατρού, οδοντίατρου, γυναικολόγου, καρδιολόγου, ορθοπαιδικού, ψυχολόγου και παιδίατρου. Το νοσηλευτικό προσωπικό περιλαμβάνει επίσης μαία, νοσηλεύτρια και επισκέπτρια υγείας. Το νοσηλευτικό προσωπικό περιλαμβάνει επίσης μαία, νοσηλεύτρια και επισκέπτρια υγείας. Αναφερόμενος στο Κέντρο Υγείας, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος είπε ότι αποτέλεσε καρπό της πίεσης των κατοίκων του Ζεφυρίου, οι οποίοι δε σταμάτησαν να διαμαρτύρονται από τη στιγμή που στερήθηκαν τα ιατρεία του ΕΟΠΠΥΥ.

Ευχαρίστησε ακόμα για τη βοήθειά τους τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα, τους αναπληρωτές Δημάρχους Τζένη Μπάρα και Γιώργο Αντωνόπουλο, τον Πρόεδρο του Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, αλλά και όλους όσους ένωσαν τη φωνή και τις δυνάμεις τους για την επιτυχία του εγχειρήματος. «Δεσμευθήκαμε ότι δεν θα αφήσουμε την πόλη χωρίς γιατρούς και εκπληρώσαμε τη υπόσχεσή μας. Το Ζεφύρι απέδειξε ότι όταν αγωνίζεται ενωμένο, τότε πετυχαίνει τους στόχους του», τόνισε ο Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη συμβολή του Υποδιοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου κ. Περικλή Αλεβίζου και της Υποδιευθύντριας του Ιατρικού Κέντρου Αγίων Αναργύρων κας Περσεφόνης Κακούρη.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ