ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Καθαρισμοί και περιποίηση πρασίνου στη Παραλία Ασπροπύργου

Συνεργεία του Δήμου Ασπροπύργου προέβησαν σε καθαρισμό των πεζοδρομίων και των οδοστρωμάτων, καθώς και σε συγκομιδή μπαζών από κοινόχρηστους χώρους στην παραλία Ασπροπύργου. Επίσης, το τμήμα Πρασίνου, πραγματοποίησε κλάδεμα των ψηλών δέντρων και κυρίως των ευκαλύπτων, που υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό, στην περιοχή της Παραλίας. Το κλάδεμα των δέντρων αυτών κρίνεται αναγκαίο γιατί στοχεύει στην ασφάλεια των διερχόμενων, από τις οδούς πεζών και οχημάτων, και γενικότερα στην αποφυγή της πρόσκλησης σοβαρών ζημιών και ατυχημάτων, από ακραία καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον, επιτυγχάνεται ο έλεγχος της ανάπτυξης των δέντρων, η βελτίωση της υγείας, της αισθητικής και της εξισορρόπησης της υπέργειας βλάστησης, με τη ρίζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αρμόδια Αντιδημαρχία, φροντίζει, σύμφωνα με προκαθορισμένο πρόγραμμα, για το συχνό πότισμα των δέντρων που φυτεύτηκαν, σε όλη την περιοχή του Ασπρόπυργου, τους περασμένους μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ