ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρισμός βυθού του Πόρτο Γερμένο [φωτο]

Στον καθαρισμό του βυθού στο λιμανάκι του Πόρτο Γερμενό προχώρησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Δεκαπέντε δύτες πήραν μέρος στην επιχείρηση καθαρισμού του αλιευτικού καταφυγίου, θέτοντας την πείρα και την υψηλή τους εκπαίδευση στη διάθεση της προσπάθειας προστασίας του περιβάλλοντος.

Από το βυθό ανασύρθηκαν λάστιχα, πλαστικά, κατεστραμμένος αλιευτικός εξοπλισμός ακόμη και ναυάγια από βάρκες.

Παρόντες στην επιχείρηση μεταξύ άλλων ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. (ε.α.) Αλέξανδρος Παλατιανός, οι Αντιπρόεδροι Μποζίδης Χρήστος, Πλωτάρχης Π.Ν. (ε.α.) και Λάμπρου Αθανάσιος, Ταξίαρχος Λ.Ο.Κ.-Ο.Υ.Κ. (ε.α.).

Καθαρισμός βυθού του Πόρτο Γερμένο [φωτο]Από την πλευρά του Δήμου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης, που έλαβε τιμητική πλακέτα σε ανάμνηση της οικολογικής δράσης από τον κο Παλατιανό και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βιλίων Κώστας Μακρυνόρης.

Ο κος Στάθης αφιέρωσε και αυτή την πλακέτα του Δήμου στις οικογένειες των θυμάτων από την πλημμύρα του 2017.Καθαρισμός βυθού του Πόρτο Γερμένο [φωτο]

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ