ΒΙΝΤΕΟΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

Καθοριστική η συμβολή του Χρήστου Παππού στην εγκατάσταση της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Η εγκατάσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Δήμο Φυλής, τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Μιλώντας στην εκδήλωση για την υπογραφή της συμφωνίας, ανάμεσα στη ΓΓΑ, στην ΚΑΕ ΑΕΚ, στο Δήμο Φυλής και στις 8 Ομοσπονδίες των μαχητικών αθλημάτων, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020, στο Κλειστό Γυμναστήριο, ο Χρήστος Παππούς είπε ότι ο Δήμος Φυλής έχει αφήσει πίσω του τη μιζέρια και πορεύεται στο μέλλον. “Με την εγκατάσταση της ΑΕΚ θα γίνουμε πρώτοι και στα αθλητικά προγράμματα, όπως είμαστε πρώτοι και στα ενεργειακά, θα αλλάξει η φυσιογνωμία (brand name) του Δήμου και θα επιταχυνθεί η ανάπτυξη”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής ο οποίος δεν παρέλειψε να καλωσορίσει τους παρισταμένους προέδρους των Ομοσπονδιών, με τους οποίους ο Δήμος έχει, εδώ και χρόνια, άριστη συνεργασία.

Προηγουμένως είχε αναφερθεί στη συμβολή του Δημάρχου Φυλής για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Aυγενάκης, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Βασιλειάδης και ο Ολυμπιονίκης της Πάλης Κώστας Θάνος τον αποκάλεσαν πολύ καλό φίλο και συνεργάτη.

Αναφορικά με την εγκατάσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ στην Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι θα ωφελήσει την ΚΑΕ ΑΕΚ, τις Ομοσπονδίες των Βαρέων Αθλημάτων και το Δήμο Φυλής, αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής. “Για να φτάσουμε στη σημερινή συμφωνία προχωρήσαμε με προσεκτικά βήματα και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4639/2019 που ψηφίστηκε από τη σημερινή κυβέρνηση. Συνεργαστήκαμε με την ΚΑΕ ΑΕΚ και τις Ομοσπονδίες και συμπεριλάβαμε τις θέσεις τους στο κείμενο της συμφωνίας. Το ίδιο θα συμβεί και με άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις”, πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!