ΣΠΟΡΤΟΠΙΚΑΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καθοριστική συμβολή του Αθ. Μαρτίνου για το γήπεδο του Θρασύβουλου Φυλής

gipedo_Fylis-622x326Τις  ευχαριστίες τους εξέφρασαν με επιστολή τους τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ»  στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για τη σημαντική του συνεισφορά στην απαραίτητη συντήρηση του γηπέδου του Θρασύβουλου στη Φυλή, . Όπως τονίζεται, ο σύλλογος είχε περιέλθει σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, γεγονός που θα οδηγούσε αναπόφευκτα στη διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων του. Η δωρεά του κ. Αθ. Μαρτίνου αποτέλεσε ανάχωμα σε αυτή τη δυσάρεστη προοπτική.

Ολόκληρη η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γ. Μπρέμπος, έχει ως εξής:

 

ΠΡΟΣ

Αξιότιμο κ.Αθανάσιο Μαρτίνo

Φυλή 31/7/2015

 

Αγαπητέ κ. Αθανάσιε Μαρτίνε,

Παρακαλώ πολύ, όπως δεχθείτε εκ μέρους του Δ.Σ του συλλόγου «ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ» και εμού προσωπικά τις ολόθερμες ευχαριστίες για την, αποφασιστικής σημασίας, οικονομική σας συμβολή στη διάσωση του γηπέδου του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ Φυλής.

Σας υπενθυμίζουμε την τραγική κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί ο σύλλογος μας εξαιτίας της επαπειλούμενης διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων, με επακόλουθο δυσάρεστες συνέπειες για την παιδαγωγική εξύψωση της νεολαίας μας.

Στην κρίσιμη στιγμή, ευτυχώς, η γενναιοδωρία σας απέτρεψε την καταστροφή, αυτό που, επαναλαμβάνω, θα είχε συντελεστεί χωρίς την παρουσία σας.

Ευχαριστώντας, εκ νέου, από τα βάθη της ψυχής μου, δεχθείτε παρακαλώ, κύριε Μαρτίνε, την έκφραση των αισθημάτων ευγνωμοσύνης μας.

 

Γ. ΜΠΡΕΜΠΟΣ
Διευθυντής Καρδιολόγος Ε.Σ.Υ/ Γ.Ν. Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ»

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ