ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Καλοκαιρινές Γιορτές στους Α’ και Β’ Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές γιορτές στους Α’ και Β’ Βρεφικούς Σταθμούς της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Σοφία Μαυρίδη μαζί με το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, το προσωπικό των Βρεφικών Σταθμών και όλα τα παιδιά και τους γονείς, αποχαιρέτησαν τη φετινή χρονιά με χαμόγελο και ποικίλες δραστηριότητες.

Οι μικροί μαθητές με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών παρουσίασαν εντυπωσιακά θεατρικά, ποιήματα, και περίτεχνες κατασκευές, που είχαν κατασκευάσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος καθώς, όλοι εντυπωσιάστηκαν από το ιδιαίτερο ταλέντο των παιδιών.

Με την ολοκλήρωση των γιορτών, η ΚΕΔΑ φίλεψε τους καλεσμένους της με πεντανόστιμες γαστρονομικές δημιουργίες. Οι Παιδαγωγοί προσέφεραν χειροποίητα δώρα, καθώς και Διοίκηση της Κ.Ε.Δ.Α. μοίρασε συμβολικά δώρα, σε παιδιά και γονείς.

Στις γιορτές παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , κ. Αντώνιος Καραμπούλας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Σοφία Μαυρίδη, ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αντώνιος Κοναξής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Γεώργιος Φίλης και το μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Φίλιππος Τσιλεδάκης.

Παρακάτω φωτογραφικό υλικό:

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ