ΤΟΠΙΚΑ

"Καμπάνες" σε επιχειρήσεις που μολύνουν το περιβάλλον

Πρόστιμα άνω των 400.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε 13 μονάδες, για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας σε 13 μονάδες, ύστερα από εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και υπογραφή του προϊσταμένου της υπηρεσίας και ειδικού γραμματέα Υδάτων Κωνσταντίνου Τριάντη. Ειδικότερα, τα πρόστιμα ανέρχονται στα στα 403.750 ευρώ και μεταξύ των μονάδων στις οποίες έπεσε η ΄΄καμπάνα΄΄ περιλαμβάνονται μία επιχείρηση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής, δύο επιχειρήσεις σκραπ, μία επιχείρηση διαχείρισης αποβλήτων εκσκαφών κατασκευών και κατεδαφίσεων, μία υγειονομική μονάδα, ένα ελαιουργείο, μία κεραμοποιία, μία βιομηχανία αλλαντικών, μία τεχνική εταιρεία, και ένας σύνδεσμος διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Ποινή για υγρά απόβλητα σε εταιρεία στον Ασπρόπυργο

Δυστυχώς από τη λίστα δεν έλειπε το Θριάσιο Πεδίο αφού επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 9.450 ευρώ σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο, όπου διαπιστώθηκε πλημμελής παρακολούθηση της ποιότητας υγρών αποβλήτων και αποθήκευσης στερεών επικινδύνων και μη επικινδύνων αποβλήτων. Τρεις δήμοι στη λίστα των παρανομούντων Τέλος, στους παρανομούντες περιλαμβάνονται και τρεις ΟΤΑ (δήμοι) Όπως έγινε γνωστό από το ΥΠΕΚΑ, τα πρόστιμα αναφέρονται σε περιβαλλοντικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν στη διάρκεια ελέγχων από επιθεωρητές Περιβάλλοντος, με κυριότερες τις παραβάσεις στη μη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, σε θέματα διαχείρισης επικίνδυνων βιομηχανικών, αστικών και άλλων αποβλήτων, υπερβάσεις τιμών εκπομπών και παράνομη διάνοιξη δρόμου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ