ΤΟΠΙΚΑ

«Καρδιά και Αθλητισμός» σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου

Σήμερα στις 19:30 στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου φιλοξενείται ο καρδιολόγος και διευθυντής ΙΚΑ Ελευσίνας κ. Θέμης Γιαννικκάκης. Θα αναλυθούν τις επιπτώσεις που έχει για τον άνθρωπο, η απομάκρυνση από τον ιδανικό τρόπο ζωής, με το άγχος διεκπεραίωσης των καθημερινών υποχρεώσεων, τον καθιστικό τρόπο ζωής και την ακατάλληλη διατροφή να κυριαρχούν, και να δημιουργούν το υπόστρωμα της εμφάνισης σε ολοένα και πιο μικρές ηλικίες, των λεγόμενων «νόσων του πολιτισμού», και ο ομιλιτής θα σταθεί ιδιαίτερα, στους όρους και τις προϋποθέσεις, κάτω από τις οποίες η άθληση συμβάλλει τα μέγιστα στη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, και ιδιαίτερα της καρδιάς.

 

Παραθέτουμε την πρόσκληση:

 

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, σας προσκαλούν στη διάλεξη που θα δώσει ο Καρδιολόγος,  Διευθυντής στο ΙΚΑ Ελευσίναςκος  Θ έ μ η ς    Γ ι α ν ν ι κ ά κ η ς, με θέμα: «Καρδιά και Αθλητισμός» τη   Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014,  ώρα 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου («Δημήτριος Καλλιέρης»),  Αλέκου Παναγούλη 13, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ