ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατέκτησε τη ζώνη της διοργάνωσης Νο Λίμιτς ο νεαρός πυγμάχος Δημήτρης Νερούτσος

Για τους επαγγελματικούς του στόχους και τα όνειρά του μίλησε ο νεαρός πυγμάχος Δημήτρης Νερούτσος απο τον Ασπρόπυργο μετά την κατάκτηση της ζώνης της διοργάνωσης “Νο Λιμιτς” που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στο Κατράκειο Θέατρο.

Ο ίδιος από την πέρυσι είναι ήδη μέλος του συνδέσμου επαγγελματικής πυγμαχίας τον οποίο ίδρυσε ο δάσκαλός του Γιώργος Στεφανόπουλος. Έκανε λόγο για έναν άξιο αντίπαλο (Π. Κυρίμης) ενω παράλληλα ευχαρίστησε τον γυμναστή και πρωταθλητή της Άρσης Βαρών Κυριάκο Παντελεάκο ο οποίος τον στήριξε ψυχολογικά και τον προετοίμαστε αγωνιστικά ωστε να διεκδικήσει την πρωτιά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον νεαρό συντοπίτη μας και ευχόμαστε η δική του δουλειά και επιτυχία να αποτελέσει έναυσμα ώστε κι άλλοι νέοι να ακολουθήσουν τον δρόμο αυτό.

Παρακάτω οι δηλώσεις του Δημήτρη Νερούτσου:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου στον αγώνα μου εναντίον του Πάνου Κυρίμη το περασμένο Σάββατο στο Κατράκειο θέατρο όπου κέρδισα και τη ζώνη της διοργάνωσης Νο Λίμιτς.

Έχω την τύχη να διδάσκομαι πυγμαχία τα τελευταία 7- 8 χρόνια από τον κατά κοινή ομολογία μεγαλύτερο Έλληνα Πυγμάχο των τελευταιών δεκαετιών, το Γιώργο Στεφανόπουλο. Με έχει προετοιμάσει άψογα τεχνικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι προπονήσεις μου είναι πλέον άκρως επαγγελματικές καθώς από πέρυσι είμαι πυγμάχος του ΣΕΠ του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας που ίδρυσε ο δάσκαλός μου στην Ελλάδα.

Εύχομαι αυτή η ζώνη να είναι μόνο η αρχή και να πετύχω το όνειρό μου που είναι να παίζω στα διεθνή ρινγκς και να γίνω ένας πετυχημένος επαγγελματίας πυγμάχος και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

neroutsos5
Δημήτρης Νερούτσος

Σε αυτό τον αγώνα είχα την τύχη να έχω στη γωνία μου το γυμναστή μου και πρωταθλητή της άρσης βαρών Κυριάκο Παντελεάκο, ο οποίος με στήριξε στο έπακρο ψυχολογικά αλλά και με προετοίμασε σωματικά, ώστε να μπω μες στο ρινγκ έτοιμος να διεκδικήσω τη ζώνη. Απέναντί μου είχα έναν πολύ άξιο και δυνατό αντίπαλο, τον επαγγελματία πυγμάχο του ΣΕΠ Πάνο Κυρίμη, ο οποίος διεκδίκησε και εκείνος τη ζώνη μέχρι τέλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κατέκτησα την πρώτη επαγγελματική μου ζώνη αλλά κυρίως, γιατί φάνηκε στο ρινγκ η δουλειά που κάνω καθημερινά εδώ και χρόνια αθόρυβα με το δάσκαλό μου.

Εύχομαι αυτή η ζώνη να είναι μόνο η αρχή και να πετύχω το όνειρό μου που είναι να παίζω στα διεθνή ρινγκς και να γίνω ένας πετυχημένος επαγγελματίας πυγμάχος και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους από το σύλλογό μου που αποτελούν το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ που με τον τρόπο τους ήταν δίπλα μου, πιστεύουν πολύ σε εμένα και με στηρίζουν πάντα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Δημητράτο και Θανάση Ανυφαντή (βοηθοί προπονητού), το κατάστημα RASTA PLANET ELEFSINAS του κ. Στέλιου Καντάρα για τις χορηγίες του, τον Δήμαρχο κ. Νίκο Μελετίου και την οικογένειά μου που είναι πάντα στο πλευρό μου, για να πετύχω τους στόχους μου.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ