ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίκη 100.000 ευρώ στον Π. Καμμένο απο το Πολυμελές Πρωτοδικείο

Kαταδικαστική απόφαση εκδόθηκε  σήμερα εις βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για  τα  όσα υποστήριζε  περί εμπλοκής της Μ.  Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια  με τα  CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο   ένταξης της  Ελλάδας στο Μνημόνιο. Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία  τέτοια  συναλλαγή της  εταιρείας  της  κ. Ξαφά  JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον  του  προέδρου  των Ανεξάρτητων  Ελλήνων , αποκαλούμενου  και ως  «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου»  από  φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ως άνω απόφαση ο κ. Καμμένος δεν  προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά  που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο  ενώ   «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς  αοριστίας του, αποδεικνύεται  αβάσιμος και  κατ΄ ουσίαν».  Το ψευδές του ισχυρισμού του  «προκύπτει επίσης από το έγγραφο  του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο με ημερομηνία  16/5/2013, στο  οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή  σε CDS  επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου  είχε με την ενάγουσα εταιρεία  JJ Partners είτε κατά το  2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ