ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΑΧΑΡΝΕΣΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΝΔΡΑΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗΧΑΪΔΑΡΙ

ΚΕΔΕ: αποτύπωση της κατάστασης των δημοτικών παιδικών σταθμών

Την αποστολή στοιχείων στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που σχετίζονται με την εφαρμογή της ψηφισθείσας διάταξης για την υποχρεωτική ένταξη των νηπίων στα νηπιαγωγεία, ζητεί με επιστολή του προς τους δημάρχους όλης της χώρας, ο πρόεδρος της Γιώργος Πατούλης.

  • Σκοπός είναι να αποτυπωθεί η υφιστάμενη κατάσταση αλλά και να αναδειχθούν τα προβλήματα, οι ελλείψεις σε υποδομές και σε προσωπικό.

Ειδικότερα, οι δήμοι καλούνται να συμπληρώσουν, σε σχετικό πίνακα που επισυνάπτεται στην επιστολή, ο συνολικός αριθμός των νηπίων ηλικίας 4-5 ετών του δήμου, ο συνολικός αριθμός των νηπίων που είναι εγγεγραμμένα στους παιδικούς σταθμούς του δήμου και που με την εφαρμογή της διάταξης τον Σεπτέμβριο του 2018 θα εγγραφούν στα νηπιαγωγεία, τον αριθμό των νέων τμημάτων που θα απαιτηθούν στα νηπιαγωγεία και το εκπαιδευτικό προσωπικό που θα απαιτηθεί για τη λειτουργία των επιπλέον τμημάτων αυτών.

Ετικέτες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of
Close
Close