ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΜΑΝΔΡΑΜΕΓΑΡΑ

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Μάνδρα, Ελευσίνα, Μαγούλα, Μέγαρα

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφικών συνεπειών της χθεσινής πλημμύρας, αύριο δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία που βρίσκονται και εδρεύουν στους Δήμους Μάνδρας Ειδυλλίας για Μάνδρα, Οινόη, Βίλια, Ερυθρές, στον Δήμο Μεγαρέων για Μέγαρα και Νέα Πέραμο και στον Δήμο Ελευσίνας για Ελευσίνα και Μαγούλα.

Απο Δελτίο Τύπου της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μαρούγκας Ευάγγελος
4 years ago

Ένα σχόλιο για την βιβλική καταστροφή στην Μάνδρα 1) Η οδός Κοροπούλη ήταν ένα μεγάλο Ρέμα που όταν έβρεχε δεν μπορούσαμε να το διασχίσουμε κάθετα να πάμε σχολείο . Αυτό το ρέμα έγινε εδώ και 20-25 χρόνια δρόμος με μεγάλη Κυκλοφοριακή Κίνηση αλλά και Εμπορική . Θεωρούσαν όταν έφτιαξαν τον δρόμο ( μήκους 2 χιλιόμετρα ) ότι αντιμετώπισαν το πρόβλημα των πλημμύρων με τους μεγάλους τσιμεντένιους αγωγούς που έβαλαν κάτω από την άσφαλτο . Όμως ξέχασαν τα καθαρίσουν τους αγωγούς αυτούς τόσα χρόνια , με τελικό αποτέλεσμα αυτοί τώρα να μην μπορούν να απορροφήσουν νερά και τα νερά αυτά σήμερα… Read more »

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ