ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΜΑΝΔΡΑΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Μάνδρα, Ελευσίνα, Μαγούλα, Μέγαρα

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφικών συνεπειών της χθεσινής πλημμύρας, αύριο δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία που βρίσκονται και εδρεύουν στους Δήμους Μάνδρας Ειδυλλίας για Μάνδρα, Οινόη, Βίλια, Ερυθρές, στον Δήμο Μεγαρέων για Μέγαρα και Νέα Πέραμο και στον Δήμο Ελευσίνας για Ελευσίνα και Μαγούλα.

Απο Δελτίο Τύπου της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Ένα σχόλιο για την βιβλική καταστροφή στην Μάνδρα

    1) Η οδός Κοροπούλη ήταν ένα μεγάλο Ρέμα που όταν έβρεχε δεν μπορούσαμε να το διασχίσουμε κάθετα να πάμε σχολείο . Αυτό το ρέμα έγινε εδώ και 20-25 χρόνια δρόμος με μεγάλη Κυκλοφοριακή Κίνηση αλλά και Εμπορική . Θεωρούσαν όταν έφτιαξαν τον δρόμο ( μήκους 2 χιλιόμετρα ) ότι αντιμετώπισαν το πρόβλημα των πλημμύρων με τους μεγάλους τσιμεντένιους αγωγούς που έβαλαν κάτω από την άσφαλτο . Όμως ξέχασαν τα καθαρίσουν τους αγωγούς αυτούς τόσα χρόνια , με τελικό αποτέλεσμα αυτοί τώρα να μην μπορούν να απορροφήσουν νερά και τα νερά αυτά σήμερα να περνάνε πάνω στον δρόμο και να πνίγουν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , καταστρέφουν περιουσίες . Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι σήμερα είναι σε εξέλιξη το μεγαλύτερο ( ίσως το μοναδικό ) έργο του Δήμου αναβάθμισης της οδού αυτής ( υπογειοποίηση καλωδίων , παρτέρια , νέα φωτιστικά κλπ ) χωρίς όμως να ληφθεί υπόψη ότι θα έρθούν και πλημμύρες .
    2) Το δεύτερο ρέμα της Αγ Αικατερίνης περνούσε μέσα σε μια περιοχή που το 2003 εντάχθηκε σε επέκταση του σχεδίου πόλης . Για το ρέμα αυτό έγινε διευθέτηση προκειμένου να αλλάξει ροή και να οδηγηθεί στο ρέμα Σούρες.
    Όμως η διευθέτηση αυτή έγινε μόνο μέσα στην περιοχή που εντάχθηκε στο σχέδιο πόλεως και το ρέμα οδηγήθηκε και χάνετε ( σταματάει απότομα ) πάνω στα σπίτια του παλαιού σχεδίου πόλεως . Έτσι το ρέμα δεν τους έκανε την χάρη και ακολούθησε την φυσική του ροή πέφτοντας στην αρχική του θέση . Το πρόβλημα είχε αναγνωρισθεί και εντοπισθεί σε παλαιότερες πλημμύρες ( πριν 10 χρόνια και πριν 3 χρόνια ) δόθηκαν υποσχέσεις , δεν χρειάζεται να πούμε ότι δεν τηρήθηκαν Τώρα θα ακούσουμε και άλλες υποσχέσεις ? Τι προβλέπει η Περιφέρεια θα μας πνίξει στα νερά ή θα μας πνίξει και στα σκουπίδια στο Μελετάνι και στο λατομείο ΤΙΤΑΝ ? Έλεος πλέον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Close
Close