ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

«Κλοιό» γύρω από τις συμμορίες των χρηματοκιβωτίων δημιουργεί η ΕΛ.ΑΣ.

«Κλοιό» γύρω από τις δύο τελικά συμμορίες ληστών που έχουν κτυπήσει συνολικά περίπου 20 εργοστάσια στην δυτική και βόρεια Αττική αλλά και στην Βοιωτία έχει αρχίσει να δημιουργεί αυτές τις μέρες η ΕΛ.ΑΣ. , καθώς αξιωματικοίτης ΕΛ.ΑΣ έχουν συλλέξει σημαντικά στοιχεία για την σύνθεση τους καιτον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν τους στόχους τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η πρώτη από αυτές τις συμμορίες που αποτελείται από 7 – 10 άτομα (συνήθως επιβαίνουν όλοι σε τζιπ μεγάλου κυβισμού που κλέβουν από τα δυτικά προάστια) είναι ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και είναι αυτοί που είχαν στοχεύσει προ πενθημέρου τα γραφεία μεγάλων εταιρειών στα Οινόφυτα. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις για μία χρονική διαφορά δύο περίπου λεπτών δεν μπόρεσε δύναμη της ΕΛ.ΑΣ να βρεθεί απέναντί τους, μετά από έγκαιρη ειδοποίηση ενός εκ των φυλάκων.

Τα μέλη της συμμορίας εισβάλλουν στον χώρο των εργοστασίων από αφύλακτα, απομακρυσμένα σημεία της περίφραξης, ενώ φαίνεται να γνωρίζουν τις οδούς διαφυγής σε βιομηχανικές περιοχές , όπως ο Ασπρόπυργος, όπου η δόμηση είναι άναρχη.

Η άλλη συμμορία που δρα κυρίως στην δυτική Αττική και πιθανόν έχουν «σύνδεσμο» με την άλλη εγκληματική οργάνωση εκτιμάται ότιαποτελείται κυρίωςαπόΡομάπουπροχωρούνσεμαζικές εισβολές, χωρίς ειδικόσχεδιασμό, κι έτσι οιαρχές εκτιμούνότισύντομα θα κάνουν το μοιραίο λάθος, που θα αποκαλύψειτα ίχνη τους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ