ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΤΟΠΙΚΑ

Κοντοζαμάνης απο «Θριάσιο»: Το ΕΣΥ παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής

Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στην υγειονομική μονάδα του Ελληνικού Στρατού που σταθμεύει στο ΓΝ Ελευσίνας "Θριάσιο"

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο, όπου σταθμεύει Κινητό Χειρουργείο Εκστρατείας και μια πλήρως στελεχωμένη προνοσοκομειακή μονάδα του Ελληνικού Στρατού, προκειμένου να επικουρήσει το Νοσοκομείο σε περίπτωση βιομηχανικού ατυχήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Κοντοζαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το Ε.Σ.Υ. στέκεται όρθιο και παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες σε όλους τους συμπολίτες μας. Από τις υπηρεσίες αυτές δεν εξαιρούνται οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής.

Βρισκόμαστε σήμερα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου, για μια ακόμη φορά, θέλω να τονίσω ότι κατά τη μετατροπή του σε Νοσοκομείο για τη διαχείριση μόνο των κρουσμάτων κορονοϊού, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής .

Καταρχάς, το Νοσοκομείο έχει το προσωπικό και τις υποδομές να αντιμετωπίσει πλήρως οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρήζει άμεσης παροχής βοήθειας.

Το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες του και όλο το υγειονομικό προσωπικό, διακομίζει τα μη επείγοντα περιστατικά σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία.

Τα Κέντρα Υγείας Ελευσίνας και Μεγάρων λειτουργούν, πλέον, σε 24ωρη βάση, ακόμη και τις ημέρες που το Θριάσιο Νοσοκομείο ήταν σε εφημερία.

Επίσης, στο χώρο του Θριάσιου Νοσοκομείου σταθμεύει ένα Κινητό Χειρουργείο Εκστρατείας και μια Μονάδα Προνοσοκομειακής Φροντίδας του Ελληνικού Στρατού, προκειμένου να επικουρήσει το Νοσοκομείο, σε περίπτωση που υπάρξει στην περιοχή βιομηχανικό ατύχημα. Γνωρίζουμε όλοι ότι η περιοχή έχει μεγάλες βιομηχανίες και χιλιάδες προσωπικό.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω, στο πρόσωπο του Διοικητή του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που μαζί με όλο το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και όλους τους υγειονομικούς σε όλη την Ελλάδα, δίνουμε την ύστατη μάχη αυτή τη στιγμή για να νικήσουμε την πανδημία. Θα τα καταφέρουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ