ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

«Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα η Παπαστράτος

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Παπαστράτος διακρίθηκε ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα σχετικά με το εργασιακό της περιβάλλον.

Ο διεθνούς κύρους οργανισμός Top Employer Institute απένειμε στην Παπαστράτος τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα, ενώ η μητρική της εταιρεία, Philip Morris International, αναγνωρίστηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2018.

Η διεθνής αυτή επιβράβευση έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής εφαρμογής προγραμμάτων επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα στην εταιρεία αλλά και των συνεχόμενων προσπαθειών για τη δημιουργία ενός δυναμικού εργασιακού περιβάλλοντος, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της ανεξάρτητης έρευνας που διεξάγει κάθε χρόνο το Top Employer Institute, η Philip Morris International απέσπασε για δεύτερη φορά τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στον κόσμο, και αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση για το εργασιακό περιβάλλον δόθηκε συνολικά σε 44 θυγατρικές εταιρείες του ομίλου, ανάμεσα σε αυτές και στην Παπαστράτος.

Eίμαστε σε θέση να προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, φυσικά όχι μόνο στην Ελλάδα Χρήστος Χαρπαντίδης

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε για τη νέα αυτή διάκριση της εταιρείας:

«Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα η Παπαστράτος
Χρήστος Χαρπαντίδης

«Το να αναγνωριζόμαστε ως Κορυφαίος Εργοδότης σταθερά τα τελευταία χρόνια μόνο χαρά και υπερηφάνεια μας γεμίζει. Φροντίζουμε και αναπτύσσουμε τους ανθρώπους μας με συνέπεια για εννέα δεκαετίες τώρα. Είναι μέσα στο DNA μας. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε μέσα στον όμιλο της Philip Morris International, επίσης Κορυφαίο Εργοδότη σε παγκόσμιο επίπεδο, μας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα του να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, φυσικά όχι μόνο στην Ελλάδα.

Η διάκριση αυτή από το Top Employer Institute, έρχεται σε μια κομβική στιγμή για την Παπαστράτος. Πριν από λίγες μέρες γυρίσαμε σελίδα στην ιστορία μας, σταματώντας την παραγωγή συμβατικών τσιγάρων και παράγοντας πλέον τις θερμαινόμενες ράβδους καπνού για το IQOS. Οι άνθρωποι της Παπαστράτος βρίσκονται στην «καρδιά» αυτής της μεγάλης αλλαγής και είναι οι πρεσβευτές μας για αυτό που δημιουργούμε, ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου».

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ