ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Κρούσμα κορωνοϊού στο Γυμνάσιο Μάνδρας

Χθες το απόγευμα επιβεβαιώθηκε στο τμήμα Γ´2 του Γυμνασίου Μάνδρας, θετικό κρούσμα στον κορονοιό. Αμέσως, ακολουθήθηκαν από τη Διεύθυνση του Σχολείου και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ και ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς. Αναμένεται η απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος και του σχολείου.

Ήδη δρομολογήθηκε νέα απολύμανση όλων των χωρων του Κτιρίου του Γυμνασίου Επισης, ενημερώθηκαν από την Διεύθυνση του Σχολείου οι οικογένειες των παιδιών που φοιτούν στο συγκεκριμένο τμημα και θα παραμείνουν στα σπίτια τους, όλα τα παιδιά. Εχει ήδη ξεκινησει η διαδικασία αναγνώρισης και καταγραφής των στενών επαφών του παιδιού, στον σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο καθώς και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, αθλητικές, κλπ.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ