ΤΟΠΙΚΑΜΕΓΑΡΑ

Άκρως επικίνδυνος ο δρόμος στην παραλιακή ζώνη Βαρέας Μεγάρων

Επιστολή προς το Δήμαρχο Μεγαρέων απέστειλαν τα μέλη του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος” σχετικά με την επικινδυνότητα του δρόμου στην παραλιακή ζώνη Βαρέας Μεγάρων.

 

«Κύριε  Δήμαρχε,

Σας γνωρίζουμε πως ο δρόμος στην παραλιακή ζώνη Βαρέας Μεγάρων έχει μετατραπεί σε έναν άκρως επικίνδυνο δρόμο, αφού στην ουσία οδηγοί και πεζοί περπατούν στον αέρα. Αν και το εν λόγω ζήτημα μας έχει απασχολήσει κατά καιρούς, δεν έχει βρεθεί λύση, με αποτέλεσμα να πέφτουν καθημερινά καινούργια κομμάτια από τα  πεζοδρόμια και η Θάλασσα να χτυπά στο χώμα που κρατάει τον δρόμο.

Σε πρόσφατη συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρέας Μεγάρων  “O Άγιος Νικόλαος’’ αποφάσισε να σας θέσει το προαναφερθέν ζήτημα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τυχόν ατύχημα στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής για τους πεζούς, αλλά και για τους οδηγούς. Ζητάμε από την αρμόδια υπηρεσία (πολεοδομία) να πραγματοποιήσει στο σημείο μια αυτοψία και να συντάξει την έκθεση της.

Κλείνοντας, σας γνωστοποιούμε πως είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή σχετική με το θέμα πληροφορία.»

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ