ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κυβέρνηση: Στην επανεκκίνηση της οικονομίας τα 32 δισ. του Ταμείου Ανάπτυξης

Οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πληρούν και τις τέσσερις προϋποθέσεις που από την αρχή είχε θέσει η Ελλάδα για το «Ταμείο Ανάκαμψης»,σμειώνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας.

Συγκεκριμένα εξηγεί ότι το Ταμείο Ανάκαμψης είναι μεγάλο και φιλόδοξο, ευέλικτο, βασίζεται περισσότερο σε επιχορηγήσεις και λιγότερο σε δάνεια, χρηματοδοτείται από κοινό ευρωπαϊκό δανεισμό. και καταλήγει:

«Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που επωφελούνται περισσότερο από τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς το ενισχυμένο «χρηματοδοτικό πακέτο» που της αναλογεί, ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, αντανακλά την ενισχυμένη αξιοπιστία της. Η Κυβέρνηση θα το αξιοποιήσει για να πυροδοτήσει τη δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας προς όφελος όλων των Ελλήνων. Με σύνεση και υπευθυνότητα, δεν θα το ξοδέψουμε, αλλά θα το επενδύσουμε για να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ