ΤΟΠΙΚΑΜΕΓΑΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στον Α/Κ Πάχης

Λόγω εκτέλεσης εργασιών για την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης ισόπεδης κυκλικής διασταύρωσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στον Α/Κ Πάχης (χ/θ 41,300), περιοχής Δήμου Μεγάρων, ως εξής :

  • πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στους κλάδους εξόδου και εισόδου του Α/Κ Πάχης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, καθώς και στην κάθετη οδό άνωθεν του Ανισόπεδου Κόμβου, από τη συμβολή της με τους ανωτέρω κλάδους έως το ύψος της συμβολής της με την οδό που οδηγεί στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, κατά τα χρονικά διαστήματα από την 07.00΄ ώρα της 19-3-2018 έως την 19.00΄ ώρα της 21-3-2018 και από την 07.00΄ ώρα της 26-03-2018 έως την 19.00΄ ώρα της 27-03-2018.
  • πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στον κλάδο εξόδου προς Α/Κ Πάχης , ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στις 20-3-2018, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
  • πλήρης διακοπή της κάθετης οδού άνωθεν του κόμβου , ρεύμα κυκλοφορίας από Α/Κ Πάχης προς Μέγαρα, από τη συμβολής της με τον Α/Κ έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στις 20-3-2018, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων, με κατεύθυνση από Μέγαρα προς έξοδο Α/Κ Πάχης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, θα διεξάγεται εναλλάξ στο δεξιό ή αριστερό μέρος του οδοστρώματος.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

Α-1.Διαδρομές Μέγαρα-Πάχη και Πάχη-Μέγαρα

Οι ανωτέρω διαδρομές θα διεξάγονται από την παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Κορίνθου, τον νότιο παράπλευρο του αυτοκινητόδρομου και την παραλιακή οδό της Πάχης, μέσω της κάτω διάβασης που βρίσκεται περίπου 1,900μ. νότιο-δυτικά του ανισόπεδου κόμβου.

Α-2.Διαδρομή Πάχη-Αθήνα

Η ανωτέρω διαδρομή θα διεξάγεται από την παραλιακή οδό της Πάχης, την περιμετρική οδό του αεροδρομίου Μεγάρων και την παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Κορίνθου, μέσω του κλάδου εισόδου προς Αθήνα του Η/Κ Μεγάρων.

Α-3.Διαδρομή Μέγαρα-Αθήνα

Η ανωτέρω διαδρομή θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Κορίνθου, μέσω του κλάδου εισόδου προς Αθήνα του Η/Κ Μεγάρων.

Α-4.Διαδρομή Κόρινθος-Πάχη/Μέγαρα

Η ανωτέρω διαδρομή θα διεξάγεται από τον Α/Κ Κινέττας ή τον Α/Κ Νέας Περάμου, με την τοποθέτηση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.

Α-5.Διαδρομή Αθήνα-Πάχη

Τα οχήματα που κινούνται στον κλάδο εξόδου του Α/Κ Πάχης θα ενεργούν στροφή δεξιά και θα ακολουθούν την παρακαμπτήρια διαδρομή που αναφέρεται στην ανωτέρω Α-1 διαδρομή.

Α-6.Αποκλεισμός εξόδου Α/Κ Πάχης από Αθήνα προς Μέγαρα/Πάχη

Η ανωτέρω διαδρομή θα διεξάγεται από τον Η/Κ Μεγάρων, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας-Κορίνθου, με κατεύθυνση προς Μέγαρα και Πάχη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ