ΕΛΛΑΔΑ

Κυρ.Μητσοτάκης: Η ΝΔ πρέπει να γίνει μία νέα παράταξη

09CF1720C8428ACD5EF3C05368BBD5DB

«Η Νέα Δημοκρατία μπορεί και πρέπει να γίνει και πάλι μια ανοικτή, συμμετοχική, μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηλείας. Μάλιστα, όπως προσέθεσε, «πρέπει να γίνει μία νέα παράταξη, που θα κοιτάζει στο μέλλον και θα έχει τη δύναμη να πάει την Ελλάδα μπροστά».

Αναφερόμενος στην πολιτική του διαδρομή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «από το 2004 που πολιτεύομαι, υπηρέτησα με συνέπεια τις αρχές μου και τις αξίες μου, καθώς έμαθα από την πολιτική μου οικογένεια, ότι πρέπει να λες την αλήθεια στους συμπολίτες σου».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι «δεν κρύφτηκα από τα δύσκολα, διότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται την αλλαγή». Ακόμη, σημείωσε ότι «έχω την εμπειρία, αλλά και τη φρεσκάδα μιας νέας ματιάς που θέλει να φαντάζεται τη ΝΔ στο μέλλον και όχι κολλημένη στο παρελθόν».

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Ηλεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ο νομός δεν έχει καταφέρει να δείξει την πραγματική αναπτυξιακή του δυναμική και προσέθεσε: « Η Ηλεία έχει απίστευτη μοναδική στον κόσμο πολιτιστική κληρονομιά, η οποία θα έπρεπε να συγκεντρώνει πολύ περισσότερους επισκέπτες και όχι να τους έχει για δύο ή τρεις ή πέντε ώρες».

Σε αυτό το σημείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «πρέπει να ξαναδούμε τον πολιτισμό μας και ως ένα πραγματικό αναπτυξιακό εργαλείο».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ