ΤΟΠΙΚΑ

Κώτσηρας: «Οφείλουμε να τονώσουμε την επισκεψιμότητα της ∆υτικής Αττικής μέσω ποικίλων μορφών τουρισμού»

Ερώτηση προς τον υπουργό Τουρισμού

Ο Βουλευτής της Νέας ∆ημοκρατίας, Γιώργος Κώτσηρας κατέθεσε, χθες, ερώτηση απευθυνόμενη στον Υπουργό Τουρισμού με θέμα την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της ∆υτικής Αττικής.

Ο Βουλευτής τόνισε ότι ο τουρισμός πρέπει να αποτελέσει για την ∆υτική Αττική αναπτυξιακό συντελεστή, τονώνοντας της επισκεψιμότητά της μέσω ποικίλων μορφών τουρισμού όπως ο αρχαιολογικός, ο θρησκευτικός, ο πολιτιστικός, ο λαογραφικός, ο γαστρονομικός, ο ιαματικός, ο φυσιολατρικός, ο αθλητικός, ο κινηματογραφικός, ο καταδυτικός, ο περιπατητικός και ο τουρισμός αεροπλοΐας.

Σε αυτό το πλαίσιο ρώτησε τον Υπουργό Τουρισμού εάν εντάσσε- ται η ∆υτική Αττική στο πλαίσιο προβολών του ΕΟΤ και ποια είναι η στρατηγική του υπουργείου αναφορικά με την ανάδειξη συγκεκριμέ- νων ειδικών μορφών τουρισμού, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρότερο Brand Name από το σημερινό, που θα «κτίζεται» σταδια- κά, ώστε να βοηθήσει μακροπρόθεσμα στην κλιμάκωση της τουρι- στικής ανάπτυξης της περιοχής.

Κώτσηρας: «Οφείλουμε να τονώσουμε την επισκεψιμότητα της ∆υτικής Αττικής μέσω ποικίλων μορφών τουρισμού»

Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ