ΤΟΠΙΚΑ

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους σχεδόν 8.000 συμπολίτες μου»

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε ο υποψήφιος του Γιώργου Πατούλη στη Δυτική Αττική Λευτέρης Κοσμόπουλος:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους σχεδόν 8.000 συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μου την πρώτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων μου στη Δυτική Αττική. Είναι απίστευτη η τιμή και εξαιρετικά βαριά η ευθύνη.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που παρότι έκαναν μια άλλη επιλογή, ουδέποτε αμφισβήτησαν την αγάπη μου για αυτό τον τόπο, το ήθος μου, την προσπάθειά και το έργο μου στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Θέλω να ξέρετε ότι αυτά που έχω πει και για τα οποία έχω δεσμευτεί ισχύουν στο ακέραιο.
Μαζί με τους συνυποψήφιούς μου, ενωμένοι, συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα ώστε την ερχόμενη Κυριακή, να δώσουμε το καθαρό μήνυμα για τη Νέα Αρχή στη Δυτική Αττική με το Γιώργο Πατούλη.
Καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, να στηρίξουν το Γιώργο Πατούλη. Να δώσουν με την ψήφο τους το ξεκάθαρο μήνυμα ότι όλοι μαζί είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.
Τους καλώ να κάνουμε τη Νέα Αρχή για τη Δυτική Αττική.
Λευτέρης Κοσμόπουλος
Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής
με τη «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ