ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Λεωνίδας Παππάς: «Με δουλειά και μεθοδικότητα στην υπηρεσία των συμπολιτών μας»

Ευχαριστήριο του Λεωνίδα Παππά: Δεσμεύομαι, προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες μου, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Φίλες και φίλοι
Την Κυριακή 26 Μαΐου οι συμπολίτες μας έδωσαν στη “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” και στον Αργύρη Οικονόμου καθαρή εντολή για να οδηγήσει την Ελευσίνα και τη Μαγούλα στο νέο ορίζοντα που ανοίγεται μπροστά μας. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν για να δημιουργήσουμε μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο, όπως αξίζει στους πολίτες της. Προσωπικά νιώθω πολύ συγκινημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας και δεσμεύομαι, προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες μου, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Σας βεβαιώνω πως με δουλειά και μεθοδικότητα σύντομα θα έχουμε ορατά αποτελέσματα στην υπηρεσία των συμπολιτών μας. Κλείνοντας , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε . Έχοντας οδηγό την αγάπη για τον τόπο μας , ομολογουμένως δώσαμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας , για να αποδείξουμε πως θέλουμε να δούμε την πόλη μας αλλιώς.
Με εκτίμηση Λεωνίδας Β. Παππάς Υποστράτηγος ε.α

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ