ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ
Δημοφιλές

«Λουκέτο» στη ΔΕΗ Ελευσίνας

Μια δυσάρεστη έκλπηξη περίμενε τους πελάτες της ΔΕΗ Ελευσίνας σήμερα το πρωϊ.

Πηγαίνοντας κατα δεκάδες να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, παρατήρησαν οτι το υπακτάστημα είχε βάλει «λουκέτο». Σημειώνουμε πως για το διάστημα αυτό οι πελάτες θα εξυπηρετούνται σε Περιστέρι και Αιγάλεω.

«Λουκέτο» στη ΔΕΗ ΕλευσίναςΌπως μας κατήγγειλαν οι παρευρισκόμενοι πολίτες, σε ερωτήσεις που έγιναν στα παραπλήσια γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ, η απάντηση που έπαιρναν είναι «εν οιδα οτι ουδεν οιδα». Κανείς δεν γνώριζε τους λόγους τους κλεισίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υποκατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι τέλος Μαϊου. Και να σκεφτείτε πως το παραπάνω υποκατάστημα ήταν κλείστό για πολλούς μήνες και άνοιξε πριν λίγο καιρό. Το παραπάνω γραφείο εξυπηρετεί τις περιοχές της Δυτικής Αττικής (Απο Μέγαρα μέχρι Ασπρόπυργο – Ελευσίνα – Μάνδρα) και έδινε μια «ανάσα» στην καθημερινότητα των πελατών, οι οποίοι -όσο ήταν κλεστό -αναγκάζονταν να πηγαίνουν στα υποκαταστήματα Περιστερίου και Αιγάλεω.

Αλήθεια, ποιός ιθύνον νους πήρε τη σχετική απόφαση ωστε να συνεχίζει την ταλαιπωρία των πελατών της ΔΕΗ της Δυτικής Αττικής;

«Λουκέτο» στη ΔΕΗ Ελευσίνας

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ