ΤΟΠΙΚΑ

Λύση για τη στέγαση του Γυμνασίου Ερυθρών

 

gymnasio erythrwnΗ Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη ενημέρωσε τους γονείς των παιδιών του Γυμνασίου Ερυθρών για τα αποτελέσματα των επαφών της με την ηγεσία του οργανισμού «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» και τη δέσμευση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Η. Δρούλια για ένταξη του έργου της Επισκευής του Γυμνασίου Ερυθρών στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του οργανισμού που προΐσταται.

Στη συνάντηση των γονέων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο Ερυθρών, η Δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για την επίλυση του προβλήματος  με τις οποίες ανέδειξε το πρόβλημα αλλά και υπέδειξε τον δρόμο για την επίλυσή του. Ενέργειες που οδήγησαν στην αποδοχή εκ μέρους του οργανισμού ως μοναδικής εφικτής λύσης της ανάληψης εκ μέρους του Οργανισμού «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» της μελέτης και κατασκευής του έργου.

Ο Οργανισμός με την εμπειρία που διαθέτει στην κατασκευή των σχολικών κτιρίων είναι ο ενδεικνυόμενος φορέας να αναλάβει την επίλυση του προβλήματος. Ούτε η Περιφέρεια Αττικής ούτε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας διαθέτουν την τεχνογνωσία για να μελετήσουν και να επιβλέψουν το έργο.

Το πρώτο αλλά σημαντικό βήμα έγινε. Γονείς και διοίκηση του Δήμου θα παραμείνουν σε εγρήγορση και θα συνεχίσουν να πιέζουν για την υλοποίησης της απόφασης του Οργανισμού και του Προέδρου του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ