ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Λύση για τους 38 συμβασιούχους του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας

Μετά την τελευταία θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συβμουλίου Μάνδρας Ειδυλλίας, που έγινε τη Δευτέρα, με αποκλειστικό θέμα την περιπέτεια των 38 συμβασιούχων που είχε λήξει η σύμβασή τους, τα γεγονότα μέχρι σήμερα είναι καταιγιστικά.

Πιο συγκεκριμένα, χθές Τετάρτη, το απόγευμα σε σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών απο τον Γ.Γ. του Υπουργείου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της δημάρχου Γ. Κριεκούκη, αφού καταγράφηκε η κατάσταση, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα. Μετά την κατάθεση στη βουλή τροπολογίας για τους συμβασιούχους που έληξε η σύμβασή τους, σήμερα το πρωί, η δήμαρχος μαζί με εκπροσώπους και τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκο Τράκα, αποφάσισε να συνεχίσουν την εργασία τους οι «38» και να κινηθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία 15 μόνιμων θέσεων στον δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας.

Λύση για τους 38 συμβασιούχους του δήμου Μάνδρας - ΕιδυλλίαςΣε τοποθέτησή της η δήμαρχος Μάνδρας μετά απο σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθυνόμενη στους 38 εργαζόμενους, ανέφερε πως μετά απο όσα έγιναν, πήρε τις αποφάσεις αυτές χωρίς όμως να επιβαρύνει τους δημότες με πρόσθετα  τέλη, καθώς μετά την τελευταία τροπολογία του ΥΠΕΣ της δίνεται η δυνατότητα να βρεθούν χρήματα για την πληρωμή τους απο εναλλακτικούς πόρους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ