ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα αδειοδότησης των Logistics, μετά απο συντονισμένες ενέργειες του Ν. Μελετίου

"Λύνονται" τα χέρια εκατοντάδων ιδιοκτητών και επιχειρηματιών στον Ασπρόπυργο

Εξαιρετική κατάληξη είχαν οι συνεχείς και συντονισμένες επαφές του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νίκου Μελετίου και του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Θεμιστοκλή Τσίγκου, καθώς και των κ.κ. Νίκου Ροδόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Μανώλη Βιτσαρά, Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics (ΣΥΝΔΔΕ&L) και πολλών Επιχειρηματιών Logistics, με τα αρμόδια Υπουργεία, σε ό,τι αφορά στη ρύθμιση για τα Επιχειρηματικά Πάρκα και τα Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής καθώς και στην είσπραξη και απόδοση της εισφοράς σε χρήματα (Άρθρο 99 ΦΕΚ/ 52 Α/01.04.2019).
Συγκεκριμένα, μετά από συσκέψεις που έγιναν  με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Απόστολο Μακρυκώστα, καθώς και την Ειδική Σύμβουλο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, κ. Μαρία Ζήφου, επιτεύχθηκε το χρόνιο πρόβλημα αδειοδότησης όλων των επιχειρήσεων Logistics της περιοχής μας, ακόμα και αυτών που βρίσκονται στην αγροτική περιοχή.
Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Δήμου Ασπροπύργου που “λύνει” τα χέρια σε εκατοντάδες ιδιοκτήτες του τόπου μας και σε ακόμα περισσότερους επιχειρηματίες.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ