ΤΟΠΙΚΑ

Λ. Κοσμόπουλος: «Η δημόσια υγεία είναι καθήκον μας ιδιαίτερα σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες»

Mε ιδιαίτερη προσοχή λόγω της έκτακτης συνθήκης της απειλής εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας ∆υτικής Αττικής συνεχίζουν απρ- όσκοπτα το έργο, με εντολή και συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη ∆υτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Η Γενική ∆ιεύθυνση ∆ημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατίθενται παρακάτω, κατά την περίοδο 19 έως 27 Μαρτίου, πραγματοποίησε υγειονομικούς ελέγχους σε καταστήματα τροφίμων και ποτών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του COVID-19.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ασφάλεια και τη δημόσια υγεία, η Περιφερειακή Ενότητα ∆υτικής Αττικής συνεχίζει με εντατικότατους ρυθμούς τους ελέγχους στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφ- έροντος της περιοχής ευθύνης της, γιατί η διασφ- άλιση της ∆ημόσιας Υγείας αποτελεί για εμάς όχι μόνο καθήκον αλλά υποχρέωση» Αντιπεριφερειάρχης ∆υτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος

 

Ακολουθούν στοιχεία ελέγχων της ∆ιεύθυνσης Π. Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας ∆υτικής Αττικής, της Γενικής ∆ιεύθυνσης ∆ημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής.

Λ. Κοσμόπουλος: «Η δημόσια υγεία είναι καθήκον μας ιδιαίτερα σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ