ΤΟΠΙΚΑΜΑΝΔΡΑ

Μάνδρας: Ημερίδα ενημέρωσης των πληγέντων για την διαδικασία επισκευής κτιρίων

Μετά από πρωτοβουλία και αίτημα του Δήμου προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και ειδικότερα προς την Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών διοργανώνεται ημερίδα ενημέρωσης την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα.

Στόχος του Δήμου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των πληγέντων πολιτών  σχετικά με τις προθεσμίες και τη διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση,  αποπεράτωση και επισκευή κτιρίων που υπέστησαν ζημιές από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από την πλευρά του αποδέχτηκε το αίτημα του Δήμου έτσι ώστε ειδικοί και αρμόδιοι υπάλληλοί του θα βρίσκονται στο Δημαρχείο (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) της Μάνδρας την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από τις 5 προκειμένου να ενημερώσουν αλλά και να λύσουν τις απορίες των πολιτών.

 

«Σας καλούμε στην ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με τις προθεσμίες και τη διαδικασία χορήγησης στεγαστικής, αποπεράτωσης και επισκευής κτιρίων των πληγέντων που θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 5.00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

(1ος όροφος Δημαρχείου Τ.Ε. Μάνδρας)»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ