ΤΟΠΙΚΑ

Μάνδρα: Απάντηση της νέας δημοτικής αρχής στις βολές του συνδυασμού ‘’ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ για τα τέλη ύδρευσης

dimarxeio mandras 1Απάντηση έρχεται από τη δημοτική αρχή Μάνδρας – Ειδυλλίας κατόπιν ανακοίνωσης του συνδυασμού του Αθ. Πανωλιάσκου με τίτλο ‘’φωτιά στα τέλη ύδρευσης με αύξηση 32%’’ . Η απάντηση της νέας δημοτικής αρχής Μάνδρας – Ειδυλλίας είναι η ακόλουθη:

“Ο κ. Πανωλιάσκος και οι συνεργατές του επιχειρούν να πλήξουν την ομαλή λειτουργεία του δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας Με έκπληξη και ανάμεικτα συναισθήματα παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα- μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και τη νωπή εντολή των δημοτών μας- την προσπάθεια του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Αθανάσιου Πανωλιάσκου και των συνεργατών του να πλήξει την ομαλή λειτουργία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ο κ. Πανωλιάσκος κι οι συνεργάτες του με απανωτές προσφυγές, ανακοινώσεις και καταγγελίες “επί παντός επιστητού’’ προσπαθεί να “τραβήξει χειρόφρενο„ και να θέσει σε ακινησία τον Δήμο και τις υπηρεσίες. Βλέποντας μάλιστα ότι έπεσε στο κενό η τελευταία υπερπροσπάθεια του να μπλοκάρει μετά από προσφυγή που κατέθεσε στην περιφέρεια, την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου, άρχισε να εφαρμόζει την τακτική του ανταρτοπόλεμου, και προσπαθεί-μάταια μέχρι στιγμής-να πλήξει το κύρος της νέας δημοτικής Αρχής. Η κ. Δήμαρχος ως γνωστόν αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της στις 26 Δεκεμβρίου 2014 έδωσε αγώνα δρό – μου προκειμένου να κατατεθούν, να ψηφισθούν και να εγκριθούν από την Περιφέρεια οι Προϋπολογισμοί του Δήμου και των Νομικών Προσώπων. Ήταν κάτι που όπως γνωρίζει (πολύ καλά μάλιστα) ο κ. Πανωλιάσκος, αποτελούσε νόμιμη υποχρέωση της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Γ. Δρίκου, με καταληκτική ημερομηνία την 15η Νοεμβρίου 2014.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η κ. Κριεκούκη προτάσσοντας το συμφέρον της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου, προχώρησε στη ψήφιση των προϋπολογισμών που παρέλαβε από την απερχόμενη δημοτική αρχή με μία και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση: ότι «ο προϋπολογισμός και οι υπόλοιπες αποφάσεις δεν ευθυγραμμίζονται με τις προθέσεις και τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής και ότι μοναδικοί της στόχοι είναι η άμεση αναμόρφωση και τροποποίηση με γνώμονα την κάλυψη των προτεραιοτήτων των Δημοτών. Ερωτηματικά, λοιπόν, προκύπτουν από τις προσπάθειες του κ. Αθ. Πανωλιάσκου και των συνεργατών του , τις οποίες αφήνουμε στην κρίση των πολιτών του δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας.”

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ