ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Μάνδρα: Επιστροφή με ασφάλεια σε αναβαθμισμένες σχολικές μονάδες

Οι μαθητές και οι καθηγητές των Λυκείων επιστρέφουν στις σχολικές εγκαταστάσεις από τη Δευτέρα 12 Απριλίου για να δώσουν συνέχεια στην προσπάθεια τους σε ακόμη μια δύσκολη χρονιά.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας έχουν μεριμνήσει για τη φροντίδα των σχολικών εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου που παρέμειναν κλειστές, όχι μόνο με ενέργειες υγειονομικής προστασίας (απολυμάνσεις, επαναληπτικοί καθαρισμοί) αλλά και με σημαντικές επεμβάσεις συντήρησης, αναβάθμισης και εξωραϊσμού.

Τα έργα βελτίωσης στους αύλειους χώρους πραγματοποιούνται μέσω χρηματοδότησης που εξασφάλισε με συντονισμένες ενέργειες του ο Δήμος, από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι σχολαστικός καθαρισμός των αιθουσών και των λοιπών σχολικών χώρων θα συνεχιστεί βέβαια μέχρι και την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής περιόδου.

Η Δημοτική Αρχή Μάνδρας Ειδυλλίας εύχεται στους μαθητές και τους καθηγητές των Λυκείων «καλή επιστροφή και καλή δύναμη στη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες».

Οι επεμβάσεις στις σχολικές μονάδες αφορούν τα κτίρια όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ