Η Συνοικία Παπακώστα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και οι Εργατικές Πολυκατοικίες είχαν αυτή τη φορά σειρά , καθώς ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης φθορών στο οδικό δίκτυο και οι ασφαλτοστρώσεις.
- Διαφημιση -
Συνεργεία του Δήμου υπό την επίβλεψη της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη ,του Αντιδημάρχου Περικλή Ρόκα και του Δημοτικού Συμβούλου Χαράλαμπου Κανάκη διευθέτησαν οδούς,έκλεισαν λακκούβες και ασφαλτόστρωσαν πολλά σημεία του οδικού δικτύου στις περιοχές Παπακώστα και Εργατικές Κατοικίες Μάνδρας.
Μετά το πέρας των εργασιών η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη δήλωσε ΄΄ Καθημερινό μας μέλημα είναι η φροντίδα της πόλης μας.Με τα μέσα που διαθέτουμε στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε προσπαθούμε να συντηρούμε και να βελτιώνουμε το οδικό μας δίκτυο΄΄.
Επισκευάστηκε η στέγη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μάνδρας
Επισκευάστηκε η στέγη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μάνδρας που λόγω της παλαιότητας του κτιρίου παρουσίαζε προβλήματα. Η επισκευή έγινε με τη χρηματοδότηση της Α’ Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας και την προσωπική επίβλεψη των εργασιών από τον πρόεδρο της επιτροπής Μελέτη Παπακωνσταντή.
Η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κατά την επίσκεψη της στο 1ο Δημοτικό κατά τον χρόνο των εργασιών δήλωσε « με τα οικονομικά μέσα που διαθέτει ο Δήμος μας και οι Σχολικές Επιτροπές προσπαθούμε καθημερινά να διατηρήσουμε τα σχολεία μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις».
Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter