ΤΟΠΙΚΑ

Μάνδρα: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για το 2015 θα εξετάσει σήμερα ο Δήμος

dimarxeio mandras 1Με πρώτο θέμα την ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τη στέγαση του ΙΕΚ Μάνδρας-Ειδυλλίας θα αρχίσει η προγραμματισμένη για σήμερα στις 18:00 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας , το οποίο καλείται βέβαια να αποφασίσει για αρκετά θέματα μεταξύ των οποίων και η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού.
Θέματα της ημεσήσια διάταξης είναι :
Ενημέρωση και συζήτηση για την κατάσταση στο ΝΠΙ∆ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ∆ΗΜΟΥ ΜΑΝ∆ΡΑΣ-ΕΙ∆ΥΛΛΙΑΣ» με δ.τ. ΚΕ∆ΗΜΕ.
 Ενημέρωση ,συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μελέτη του έργου «Έργο Περιβαλλοντικής Αποκατάστασης εξορυχθείσας και εξοφλημένης ανενεργού περιοχής Μεταλλείου Βωξίτη στη θέση Μαλιαλέζα ∆ήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας».
 Παραχώρηση ∆ημοτικού χώρου ως έδρα στον Αναπτυξιακό Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο « Πανόραμα» Μάνδρας Αττικής.
 ∆ιαγραφή απαιτήσεων κατά του ∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 90 του Ν.2362/95(ΦΕΚ 247τ. Α ́/27.11.1995) και του με αριθμ. πρωτ.2/113978/∆ΠΓΚ έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους
 Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ΝΠ∆∆ ««∆ημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Μάνδρας-Ειδυλλίας» για το έτος 2015.
 Αναμόρφωση προϋπολογισμού ∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας για το οικονομικό έτος 2015.
 Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης προμήθειας καυσίμων (κίνησης –θέρμανσης), λιπαντικών του ∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και του ΝΠ∆∆ «∆ημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Μάνδρας-Ειδυλλίας» για το έτος 2015.
 Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας γάλακτος για το προσωπικό του ∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας για το έτος 2015.
 Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού στο ∆ήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας για το έτος 2015.
Επιλογή από τις καθορισμένες ειδικότητες προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.
 Έγκριση της Έκθεσης της Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Αντικατάσταση συνδέσεων δικτύου υδρεύσεως με τα ακίνητα»
 Έγκριση για τέταρτη (4η ) παράταση προθεσμίας για την σύμβαση της μελέτης με τίτλο : «ΜΕΛΕΤΗ ∆ΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ»
 Έγκριση για Πέμπτη (5η) παράταση προθεσμίας για την σύμβαση της μελέτης με
 τίτλο : «ΜΕΛΕΤΗ ∆ΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ»
 Αποδοχή προγράμματος δακοκτονίας έτους 2015.
 Σύσταση επιτροπής διαχείρισης λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου
 Τροποποίηση της με αριθμ. 202/2014 για εκλογή αντιπροσώπων του ∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας στο ∆ιοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ»
 Τροποποίηση της με αριθμ. 186/2014 απόφασης ∆ημοτικού Συμβουλίου ως προς τον ορισμό εκπροσώπου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου ∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας»
 Γνωμοδότηση για τον αριθμό των αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου, το ύψος και τον τρόπο είσπραξης του καταβαλλομένου τέλους ανά άδεια και θέση για το έτος 2015.
 ∆ιοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και ψήφιση αντίστοιχης πίστωσης
 ∆ιοργάνωση εκδήλωσης για τον εορτασμό του πολιούχου της ∆ημοτικής Κοινότητας Ερυθρών «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» και ψήφιση αντίστοιχης πίστωσης
22. Ψήφιση πίστωσης για την ενίσχυση απόρων οικογενειών ενόψει των εορτών του Πάσχα

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ