ΤΟΠΙΚΑ

Μάνδρα: πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών

dimarxeio mandras 1Η έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.∆. ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών καθώς και η υποστήριξη της υποψηφιότητας του ∆ήμου Ελευσίνος για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, είναι δύο από τα βασικά θέματα που θα αναπτυχθούν στην αυριναή συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 18:00.
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του ∆ήμου Ελευσίνος για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.
2. Λήψη απόφασης για επιστροφή συνολικού ποσού 100,78€ ως αχρεωστήτως καταβληθέντων στον κο Συρίγο Ιωάννη του Στυλιανού και Συρίγου-Τριανταφύλλου Ελένη του Μιχαήλ.
3. Λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής σε βάρος του κου Κουδούνη Σταύρου του Κωνσταντίνου ύψους 400,00€
4. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.∆. ορισμένου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 206 του Κώδικα Κατάστασης ∆ημοτικών & Κοινοτικών Υπαλλήλων (Ν 3584/07) για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών.
5. Έγκριση έκθεσης εσόδων-εξόδων για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2015.
6. Λήψη απόφασης έγκρισης 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού ∆ήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας για το οικονομικό έτος 2015.
7. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης προμήθειας υδρομετρητών για το ∆ήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
8. Έγκριση για έκτη (6η ) παράταση προθεσμίας για την σύμβαση της μελέτης με τίτλο : «ΜΕΛΕΤΗ ∆ΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ»
9.Αποδοχής κατανομής επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων (Β ́ δόση 2015) Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.
10. Αποδοχής κατανομής επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων (Β ́ δόση 2015) Σχολικής Επιτροπής ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ∆ήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ