ΤΟΠΙΚΑ

Μάνδρα: Σύλληψη του διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας για απάτη 1,22εκ ευρώ

52B673818FEE8B326D547DB6187600DFΑνάστατη είναι η τοπική κοινωνία στη Μάνδρα Αττικής αφού σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο Διευθυντής του τοπικού Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Διευθυντής της Τράπεζας “σπεκουλάροντας” με το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας , έπαιρνε τεράστια ποσά από μεγαλοκαταθέτες προκειμένου να τα “αξιοποιήσει” όπως έλεγε στα θύματα του σε “ασφαλή” επενδυτικά προγράμματα. Πιο συγκεκριμένα προέβαλλε το επιχείρημα πως “δεν θα μπορούσαν να ελεγχθούν” τα χρήματα αυτά.

Οι καταθέτες με τον φόβο ενός capital control ,”τσίμπησαν” και έτσι οι συνολικές “απολαβές” του Διευθυντή ανέρχονται  1,22 εκατομμύρια ευρώ (το οποίο αναμένεται να φτάσει στα 5 εκ με την ολοκλήρωση των ελέγχων). Έπειτα απο έρευνα της αστυνομίας στο αυτοκίνητο του ιδίου βρέθηκαν μετρητά ύψους 56 χιλ. ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν.

Από τις πραγματοποιηθείσες έρευνες στην οικία και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του αξίζει να σημειωθεί πως βρέθηκαν αεροπορικά εισητήρια για το εξωτερικό. Επίσης κατασχέθηκαν:

  • Το χρηματικό ποσό των -56.045- ευρώ
  • Τρία (3) περίστροφα
  • Δύο (2) πιστόλια
  • Μία (1) καραμπίνα
  • Τρία (3) κυνηγετικά όπλα
  • Πλήθος βιβλιαρίων καταθέσεων, καρτών και εγγράφων διαφόρων φυσικών προσώπων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα θύματα θα κινηθούν νομικά  όπως είναι φυσικό εναντίον του για την απάτη όπως και εναντίον της Τράπεζας

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ