ΤΟΠΙΚΑ

“Μάστιγα” οι ληστείες σε βάρος εργαζομένων και επιχειρήσεων στο Θριάσιο Πεδίο

Πολλά είναι τα περιστατικά κλοπών σε μεγάλες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του θριασίου Πεδίου, ιδίως τα ξημερώματα, όπου το προσωπικό ασφαλείας έρχεται συχνά αντιμέτωπο με αδίστακτους ληστές.

Στο σοβαρό αυτό ζήτημα αναφέρεται το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας και Δυτικής Αττικής, το οποίο ζητά την παρέμβαση του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τονίζει τα εξής: «Θέλοντας να θίξουμε ένα σοβαρό ζήτημα σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει έναν εργασιακό μεσαίωνα, υπάρχουν περιοχές όπως η επικράτεια του Ασπροπύργου, στις οποίες λειτουργούν επιχειρήσεις όπως η ΝΟΥΝΟΥ, όπου οι ληστείες και οι τραυματισμοί εργαζόμενων συναδέλφων από αδίστακτους ληστές τείνει να γίνει μάστιγα.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καλεί το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δώσει την λύση σε αυτό το μείζον ζήτημα, να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες από το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να θρηνήσουμε ζωές. Επίσης , καλούμε τις εταιρείες να μεταφέρουν το προσωπικό τους με λεωφορεία στις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να φθάνουν ασφαλείς. Σε αυτό το σοβαρό θέμα θα επανέλθουμε αν υπάρξει αδιαφορία από τους αρμόδιους».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ